Kontroldramaer og energityve

Printervenlig versionSend som emailPDF udgave

- Kontroldramaerne gemmer sig som skyggesider

Hvis du kender til den niende indsigt, har du sikkert også hørt om kontroldramaer. Det er en måde hvorpå, vi manipulerer, kontrollerer og stjæler energi fra vores medmennesker. Det er en reaktion, der udspringer af frygt og disharmoni, og bliver til en kamp mellem energierne.

Det er samtidig en strategi, vi ikke altid er opmærksomme på, vi bruger mod andre, eller at de bruger mod os. Det er ofte et kontroldrama, der er i brug, når du føler dig udmattet efter et øjeblik sammen med et bestemt andet menneske, selvom du fem minutter før følte dig frisk og godt tilpas.

Kontroldramaerne gemmer sig som skyggesider for de fleste af os, og når vi får fokus på dem, er det noget af en øjenåbner.

 

Stop energityveriet

Kontroldramaerne er indarbejdet i Enneagrammet, og gjort typebestemt. Det giver så meget mening, når vi forstår de mekanismer, der sætter kontroldramaerne i gang. Hvad der ligger bag, og hvordan vi kan bruge Enneagrammets viden til kærligt at få afdækket vores frygt og vores strategier fremfor at bruge kontroldramaer som et manipulationsværktøj med negative konsekvenser til følge.

Ved at se på hvordan det hænger sammen, kan vi stoppe energityveriet og få en langt bedre adgang til os selv, vores sind og vores krop.

 

Skyggeboksning med Enneagrammet

På vores workshop ”Skyggeboksning med Enneagrammet” får du kastet lys over din types kontroldrama, og du får teknikker og strategier til at transformere det til en brugbar energi, der løfter og beriger i stedet for at dræne dig selv og andre.

"Faren" ved at deltage på vores kurser og workshops er, at du stopper med at tage andre menneskers adfærd så personligt, og alene det gør en verden til forskel i din måde at gå til verden på. Så hvis du virkelig føler, du er klar til en forandring, er tiden inde nu.

Du læser mere om vores workshop "Skyggeboksning med Enneagrammet" her,

og du klikker her, hvis du bare er klar til at melde dig til med det samme.