Skyggeboksning med Enneagrammet

Printervenlig versionSend som emailPDF udgave

Er du træt af at stå i skyggen af dig selv?

Du kan ikke løbe fra dem – dine skyggesider. De er der, uanset om du vil være ved dem eller ej. De er en del af dig, på samme måde som dine fodspor.
Skyggeboksning

Det kræver mod at turde se sine skyggesider i øjnene. Processen kan være pinefuld og ubehagelig, men det er en ubeskrivelig lettelse der følger, af at arbejde med sine skygger. En lettelse, der breder sig ud i store dele af tilværelsen.

Vi har alle skygger, som vi kæmper mod – bevidst eller ubevidst.

Skygger er karaktertræk ved os selv, som vi af den ene eller anden grund ikke vil kendes ved. Vi gemmer disse karaktertræk væk i skyggen af vores bevidsthed, så vi ikke kan se dem. Så tror vi, at vi ikke har dem, men de er der og arbejder i det skjulte.

De har meget stor effekt på vores liv, både nu og i fremtiden. De styrer mange af vores valg – fortæller os, hvad vi kan være eller ikke være. De dikterer vores indre dialoger, styrer vores adfærd og skaber blokeringer og vanskeligheder i vores liv. Når de i det skjulte styrer vores tanker, følelser og handlinger, kan vi ikke selv bevidst træffe vores valg. Vi bliver kastet hid og did af dem i hverdagens små trivielle situationer. 

Resultatet ved at erkende og se dine skygger er altid frihed. 

Ønsker du derfor at arbejde dybere med dig selv, og er du klar til næste skridt på din udviklingsvej, er denne workshop helt sikkert noget for dig. Du kan ikke undgå at give slip på flere års bagage og få adgang til en større lethed og frihed i dit liv og din hverdag. 

Over to dage får du en hjælpende hånd til at blive bevidst om dine egne skygger og til at få dem integreret på en måde, der er langt mere støttende og bevidsthedsudviklende end nogle af dine nuværende mønstre.

Du lærer at se de irriterende, tåbelige, ynkelige eller forfærdelige mennesker i dine omgivelser, såvel som de succesfulde, idérige, superpositive, overentusiastiske og så videre, fra en langt mere hensigtsmæssig og berigende indfaldsvinkel. 

Vi ser endvidere på typiske skygger og laver øvelser, som fjerner den frygt, der altid gemmer sig bag skyggen. 

Workshoppen er til dig, der kan svare ja til et eller flere af følgende spørgsmål:

  • Er det dine skygger, der styrer dig?
  • Ønsker du at arbejde dybere med dig selv?
  • Vil du lære dig selv bedre at kende?
  • Vil du have mere bevidsthed på at træffe dine valg?
  • Vil du have frisat energi?
  • Vil du fascineres, chokeres og forløses?

Hvis du er Coach, Psykoterapeut, Hypnoseterapeut eller lignende får du samtidig et redskab til at arbejde langt dybere med dine klienter.

Underviserene er erfarne og veltrænede terapeuter, der er eksperter i at kunne skabe og håndtere dybe personlige processer hos deltagerne. Alle bliver håndteret ud fra en omsorgsfuld, kærlig og støttende tilgang.

Her kan du læse mere: Datablad

Deltagerforudsætninger

Et vist kendskab til din personlighedstypes mønstrer og et ønske om at arbejde med dine skyggesider. Dette er samtidige et modul der obligatorisk på uddannelsen som Enneagram Mentor og Facilitator.

Praktiske detaljer

Workshoppen er nu en del af uddannelsen til Enneagram Pilot. Du kan dog godt bestille workshoppen særskilt. Kontakt os her, og lad os sammen finde en løsning.

 

 

 

Testimonials

 

Citat: Masser af ny viden og teknikker til videre brug...