En samtale om indhold

Printervenlig versionSend som emailPDF udgave

Min skyld og underdrivelse, hrmfp...

Det at skrive har af en eller anden grund altid været min opgave, også selv om det ikke altid falder mig lige let, når det drejer sig om selv at skulle være i centrum i forhold til at fremhæve mine/vores fortrin.

Efter nedenstående samtale (læs: opsang) med en af mine veninder, blev jeg dog lidt klogere på det at dele. 

 • Mig (Britta):
  Jeg er nødt til at skrive noget klogt om ​vores Enneagram Pilot uddannelse, så folk får øje på den skattekiste, uddannelsen er for alle Enneagramentusiaster. 
  Lige nu er jeg bare helt blank. Hvad skal jeg skrive?
 • Min veninde:
  Måske du bare skal gøre som mange andre og skrive alt det, du er fantastisk god til?
 • Mig (måske en lille smule irriteret eller arrogant eller...): 
  Hvis jeg kun kan tiltrække mennesker, der falder for det, er det ikke min uddannelse, de skal på. Personligt bliver jeg altid selv tiltrukket af mennesker, der er kloge og viise, uden de behøver at skilte med det. De mennesker, der bare er "Walk The Talk" og hviler i sig selv. Jeg foretrækker derfor også at tiltrække de mennesker, der kan lide vores energi og har lyst til at få den visdom, vi har, uden at vi skal overdrive vores ekspertise i øst og vest. ​
 • Min veninde: 
  Overdrive? Du som nærmest har tendens til at gå i den modsatte retning. Du er super kompetent og en af de dygtigste undervisere, jeg kender. Derudover er du også et af de mest rummelige og accepterende mennesker, jeg kender. Michael og dig sammen er et helt unikt koncept. Det er nærmest "good cop / bad cop", når det er bedst, og hvor I skiftes til rollen. Alle der kommer på jeres uddannelser, kan ikke undgå at rykke flere felter op ad niveauerne.
  Når du ikke indvier dine læsere, træffer du valget for dem. Du er altså skyld i, at de ikke får mulighed for selv at vælge, om de vil deltage og få glæde af jeres guldkorn. Så sæt igang og skriv alt, præcis som det er, og som du oplever det...
 • Mig (mens jeg puster mig lidt op - man er vel 8'er...): 
  Jeg har ikke problemer med at skrive, kun ved jeg ikke, hvad jeg skal skrive... 

Her taler jeg for døve ører, da min veninde allerede er på vej ud af døren med halstørklædet flagrerne efter hende, som vinger på hendes ryg.

Jeg takker for ordene og skriver dem ned, som de er sagt.

 

Enneagram Pilot fordi:

 • Du er nået dertil, hvor du har en stor basisviden indenfor Enneagrammet og er klar til at komme dybere ind i enneagramtypernes kernekompetencer og resourcer
 • Du ønsker at tage det næste skridt i dit job, privat eller som selvstændig, hvor du aktivt bruger din viden og dine menneskekundskaber
 • Du længes efter at give slip på selvsabotage og begrænsende overbevisninger
 • Du gerne vil blive endnu bedre til at jonglere fra rygraden med den visdom, Enneagrammet indeholder
 • Du er klar til på en og samme tid at at blive udfordret af både en "good cop" og en "bad cop", så du ikke kan undgå at rykke flere felter op ad niveauerne

Er noget af dette lige dig, så er Enneagram Pilot uddannelsen med indbygget udvikling og afvikling, præcis som du vil, ikke til at komme uden om.

 

Du kan læse mere om Enneagam Pilot uddannelsen og se vores introduktionsvideoer her: EnneagramFocus.dk/enneagram-pilot

 

randomness