Tretyper, The 9 Holy Ideas og andre begreber

Printervenlig versionSend som emailPDF udgave

- praktiske og spirituelle tilgange til Enneagrammet

Selve fundamentet i Enneagrammet er lige til at gå til, enkelt at forstå og kan med det samme bruges i den daglige kommunikation privat som erhvervsmæssigt. Især når vi taler om den praktiske tilgang. Når vi går over til den mere spirituelle tilgang er det godt at have en lidt større grundviden om typerne og Enneagrammet som helhed.

Det at finde sin egen type, kan for nogen være noget af en udfordring. Det kræver en øget bevidsthed på de motivationer, der ligger bag alt, hvad vi gør. En bevidsthed, der i starten kan være yderst frustrerende, når selve forståelsen lader vente på sig, og måske især hvis de efterhånden mange begreber endnu ikke er helt på plads.

Begreber som:

De tre centre i Enneagrammet

Tretyper (tritypes) - praktisk tilgang

Som udgangspunkt handler tritypes om, at du udover din grundtype har en kernetype i de to øvrige centre, der ikke nødvendigvis behøver at være almindeligvis forbundet.

Tritypes giver blandt andet en forklaring på, hvorfor der findes flere forskellige udgaver af den samme type, samt hvad der er årsag til, at du nogle gange oplever bedre at kunne relatere dig til andre med samme tritype som du selv end med nogen fra din dominerende enneagramtype. 

Tritypes fortæller noget om din indre proces, hvordan du ser på verden og din strategi for at håndtere problemer og udfordringer. Derfor er viden om tritypes et uvurderligt redskab, når det handler om coaching, kommunikation, konflikthåndtering og ikke mindst, når du enten vil finde den rigtige medarbejder til en bestemt stilling eller som partner og forælder til dine børn.

Før du giver dig i kast med tritypes, er det vigtigt at have en god basisviden om grundstrukturen og typerne i Enneagrammet, da det gør tritypes lettere at forstå og integrere. Bevidsthed er endvidere lige så nødvendig, når det handler om at finde dine tre kernetyper (tritypes), som det er, når du finder din grundtype. 

 

The Holy Idea - spirituel tilgang

Så længe problemet bor i dig, nytter det ikke at flytte rundt på dine omverden. De 9 hellige idéer arbejder ud fra, hvad der begrænser dig i livet i forhold til penge, partner, bolig, karrierer med mere, og hvordan du sætter dig selv fri.

Hvordan du kommer fra dine mønstre, når de er værst og til din essenstilstand af lykke, frihed, succes, fred, ro, overskud, kærlighed eller hvad den nu er for dig. Derfra hvor du let og uanstrengt skaber de forandringer i dit liv, der giver et naturligt flow også set i forhold til The Law of Attraction.

De 9 hellige idéer er som et mirakelmiddel, der ikke kun peger direkte på dit mest sårbare sted, men helbreder og healer dig - vækker dig af din almindelige trance og bringer tålmodighed, forståelse, jordforbindelse og venlighed ind i verden.

Mennesker, der kender sig selv, hviler i sig selv og reagerer langt mere hensigtsmæssigt og objektivt på livets udfordringer. De har et større nærvær, overskud, rummelighed og overblik. De er derfor i høj kurs og virker som en magnet på andre mennesker.

I samarbejde med dit almindelige selv og dit højere selv giver de 9 hellige idéer dig selve perlen i østersen.

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her og få gratis e-bogen, "Sådan finder du din type med Enneagrammet ", som også indeholder en oversigt over typerne i Enneagrammet.

 

 

Tags: 
randomness