Kundeudtalelser - Undervisning

Størstedelen af vores kunder starter på vores uddannelser af firmamæssige årsager
- og fortsætter også som følge af det store personlige udbytte!

Enneagram Focus
 

Britta er en fremragende underviser 

Lad mig blot sige det med det samme;

Britta er en fremragende underviser. I 2012 afsluttede Jeg fire spændende og udviklende år med uddannelsen; NLP Trainer og Proceskonsulent.

Britta var en gennemgående lærer på rigtig mange af de moduler, jeg deltog på undervejs.

Hver gang så Jeg frem til at skulle undervises …og udfordres af Britta….og hvorfor det? …Jo, aldrig en pointe uden et ekstra spørgsmål til ære for tvivlen ….aldrig den lige vej til svaret fordi omvejen rundt om emnet er så meget mere berigende …..hvilket tvinger den utålmodige elev  til at mærke efter svaret, selvom man har det bedst i en hurting rationel tanke… irriterende …og supergodt! 

Så glæd jer blot og nyd turen!

Christian Due Jensen
Regional Sales Manager
Chr Hansen A/S

 

Tak for en supergod uddannelse – og tak for alle indsigterne

Min oplevelse af Enneagram Pilot uddannelsen har flyttet bjerge! Eller også er det mig, der har flyttet mig forbi bjerget?

Jeg har fået en stor indsigt i de forskellige enneagramtyper, hvordan tri-typerne kommer til udtryk og mange konkrete værktøjer til at facilitere grupper, mentoring og processer i den enkelte. 
I forhold til min egen udvikling, er jeg nu et skridt videre på den lange rejse, som livet er.

Anne Marie Hedeboe

Styrk dit personlige lederskab  www.amhedeboe.dk

 

Fanger det, der optager kursisterne

Britta Toftebjerg er en fantastisk underviser, der har en særlig evne til at opfange det der optager kursisterne og bruge det undervisningen.

Samtidig har hun en unik evne til at formidle, og en pragtfuld humor,  som gør undervisningen underholdende og ekstremt nærværende.

Britta forstår at skabe et tillidsfuldt rum at dele oplevelser i  – også de ting vi mest har lyst til at gemme væk.

Samtidig besidder hun den sjældne gave at stille de helt rigtige (og ofte voldsomt irriterende) spørgsmål der giver læring på flere plan.

Jeg har uden tvivl fået mine største a-ha oplevelser samt dybeste personlige indsigter i det rum.
Mette Strange, 
Business Developer, Danske Bank

 

Inspirerende at blive undervist af

 

Jeg vil elske at deltage - fleksiba.dk

 

Enneagram Trainer med nydelse

Hej Britta
Nu er det over et år siden, jeg blev færdig som Enneagramtræner. 
Hvis du ikke - med din store indfølingsevne - havde støttet mig, så tror jeg ikke, at jeg ville have haft modet til at tage ud i dag. 
Nu har jeg stor fornøjelse af at tage rundt og fortælle om Enneagrammet og jeg har dig med i tankerne hver gang, jeg bliver en smule usikker. 
Så får jeg fat i de ressourcer, der skal til og kan faktisk nyde det imens.
Charlotte Djurhuus
NLP & Enneagram Master Coach og Træner

 

En af de dygtigste kvindelige undervisere jeg har mødt

Kære Britta,

Stenen er en fin bjergkrystal som beskytter og giver lys og klarhed, plus den renser os for alt det negative, så den er ren kærlighed og energi.

Tænkte den var lige, hvad der var brug for, da du er en af de dygtigste kvindelige undervisere jeg har mødt.
Heidie Graversen 
Adm. direktør i Coaching People 
Sundhedscenter & Formand i Børns-Trivsel 
NGO at Coaching People Sundhedcenter and Adm. dir. at Coaching People

 

En af mine ah-ha oplevelser fra begyndelsen af min Enneagramrejse:

Det gik forholdsvis hurtigt op for mig, at min mand er 3ér og min søn 6ér. Den gang var vores børn små og min mand rejste meget i ugens løb, så når det blev weekend, ville far lave en hel masse sammen med børnene. Formentlig både fordi, at min mand altid er meget aktiv, og fordi han havde dårlig samvittighed over at være så meget væk hjemmefra. Spørgsmålene regnede ned over børnene: Hvad skal vi lave? Skal vi i svømmehal, på skaterbane, i biografen, en tur i skoven, cykle en tur osv. osv.  Vores søn  (8 år )sagde altid, at han var ligeglad, hvilket bekymrede faderen, for ”man skal tage stilling her i livet – ellers fører det ikke til noget (og lignende i den dur)” Sønnike blev usikkert og fik som regel fremstammet et forslag om end ikke særlig overbevisende. Efter andet kursus gik det op for mig, at i disse situationer, var vores søn faktisk ligeglad, fordi 1) han var bare glad for, at de skulle være sammen og hygge (tryghedsben som en 9´er), så aktiviteten var underordnet og 2) han fik overhovedet ikke mulighed for rent tidsmæssigt at tænke tingene igennem. Det min 3ér mand så, var ubevidst et 9ér træk – forskellen var bare, at han kendte kun ”det der med at være ligeglad og ikke tage stilling” fra sit eget stressben – en tilstand han selv hadede.

Jeg forklarede min mand den eventuelle sammenhæng, og det gav masse af mening for min mand, som ændrede taktik ;-)  Sønnike blev ikke bombarderet med 7 forslag – måske 2-3 stykker – med god tænkepause, og det blev accepteret uden indvendinger, hvis ”jeg er ligeglad” var svaret. Slut med de opslidende konflikter hver weekend, som jo faktisk gik ud over datter og mor også ;-)

Kærlig hilsen Sanne K. Melgaard

randomness